Startti-
valmennus

Starttivalmennus (15-24-vuotiaille):

Kaipaatko suuntaviivoja tulevaisuuteen tai aktiviteetteja arkeen? Vaihtoehtoja on liikaa tai et saa otetta mistään? Jokin asia painaa, mutta tarvitset tukea tilanteen selvittämiseen?

Älä huoli, et ole ainoa. Tule starttivalmennukseen niin etsimme yhdessä juuri sinulle sopivia ratkaisuja ja teemme siinä sivussa kaikkea kivaa. Haluat apua sitten päivärytmin korjaamiseen, sosiaalisten taitojen parantamiseen, koulutusvaihtoehtojen selvittämiseen, sähkölaskujen avaamiseen tai vaikka käden taitojen kartuttamiseen niin starttivalmentajat auttavat. Lääketieteellistä tai psykiatrista hoitoa emme pysty tarjoamaan, mutta muutoin kaikenlaisten inhimillisten haasteiden avaaminen kuuluu toimenkuvaamme. Kysy lisää tai tule käymään, olemme olemassa sinua varten.

Työvalmentajat
Laura Poikonen
044 778 4819

Antti Raatikainen
044 778 4859
Facebook: Työvalmentaja Antti

Yksilövalmentaja
Kira Lehtinen
044 778 4829
Facebook: Yksilövalmentaja Kira Lehtinen